W dniach od 4 do 5 marca w hotelu Interferie Medical SPA odbędzie się nowe wydanie Giełdy Gastronomicznej, organizowanej przez kołobrzeską firmę Klimatex – Centrum Wyposażenia Gastronomii. Podczas trwającego wydarzenia 30 największych producentów i importerów sprzętów gastronomicznych z polski i zagranicy zaprezentuje najnowsze technologie kulinarne połączone z degustacjami.
Nowe odsłona Giełdy daje zainteresowanym możliwość negocjacji cen bezpośrednio od producenta, co jest gwarancją uzyskania najniższej ceny na rynku. To wyjątkowa okazja na poszerzenie własnego asortymentu, ale również możliwość zapoznania się z najnowszymi trendami w branży gastronomicznej – mówią organizatorzy imprezy.
[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10153985794946974.1073743297.283752206973&type=3/” width=”700″/]
Dzięki współpracy firmy Klimatex z najlepszymi producentami i importerami sprzętów gastronomicznych macie okazję na zakupienie wysokiej klasy urządzeń, porcelany i sztućców a także asortymentu hotelowego.
Istotnym elementem wydarzenia będą również pokazy prowadzone na stoiskach przez ekspertów kulinarnych. Gośćmi tegorocznej edycji są: Krzysztof Gawlik – członek WMCS- World Master Chefs Society oraz szefowie kuchni firmy Farutex, Artur Musztyfaga, Krzysztof Marciniak i Michał Karadżow.
Nie zabraknie również doradców specjalistycznych, którzy wyjaśnią możliwości finansowania i projektowania wnętrz gastronomicznych.
Udział w wydarzeniu jest bezpłatny.
Miejsce Giełdy:
Hotel Interferie Medical Spa
Ul. Uzdrowiskowa 15, Świnoujście.
Godziny otwarcia:
4 marca (piątek): 9:30-17:00
5 marca (sobota): 9:30-15:00